Resumé av mitt 2010

  2010-12-30 / 18:30:01 / Vardag / 6 KOMMENTARER

Nu tänker jag precis som förra året göra en sammanfattning av detta år :) Så det blir ett långt men kanske intressant inlägg det här ;)
Varsegooooooda!

JANUARI
Var en månad då jag umgicks mycket med min fina vän Josefine, vi började året med varandra då vi firade nyår tillsammans :)
På bilden ser ni Lisa och Tonja som var mina bästa polare i skolan hehe! Bilden är tagen på bussresan till Stockholm med klassen för att se teatern Jane Eyre. Jag gjorde även videobloggar första och kanske sista gången, ni får själva gå tillbaka till arkivet vid intresse haha :D
Jag fotade en hel del under denna tid också

FEBRUARI
Jag åkte ner till pappa i Malmö för att hälsa på, han var då nyinflyttad där och jag gjorde min debut i skåne-land!
Gjorde även en liten mindre operation ibörjan av månaden, läs mer här! Annars så bestod nog denna månad av mycket plugg osv.


MARS
Jag fyllde den 9:e mars hela 17 år (stor tjej) Och denna månad åkte jag, Josefine och lite annat folk för att se Melodifestival's finalen, fick gå på röda mattan och se en hel del kända svenskar :)
Jag blev också besatt av tv-serien Grey's anatomy och satt fast framför tvn för att kolla igenom säsong 1 & 2 och halva 3:an sen tröttna jag..





























APRIL
Filmen ovan är väl lite halv tokig haha, det är jag, Lisa, Jonas och Lina som hade en trevlig kväll med film, Chip Osv.
Började umgås mycket med Lisa såhär på våren :)


MAJ
Våren kom och de var härligare än härligast (se bara bilden) hihi.
Jag fick min iphone, då jag av ren ilska slog sönder min andra lilla sony ericsson :')
Hängde lite med Lisa, Sascha, Sofie och Nina på morella och sådär.
Lisa, jag, Patric, Wille, Mackan osv. hade en bbq kväll på korpa :)
Jag träffade också Victor för första gången på en fest i Ankarsrum, hihi!


JUNI
Vilken j*vla härliga BÄSTA månad :)
Victor och jag blev ju kära på direkten så vi blev tillsammans 1 Juni, vi var faktiskt inte ens på G, och fy skäms på mig som gjorde slut med mitt ex och dagen efter blev tillsammans med Victor, men va gör man när hjärtat exploderar av förälskelse? :'D Och jag ångrar verkligen inte mitt val, är så lycklig att jag har MIN Victor :D
Jag slutade även 1:a året på gymnasiet och skolavslutnings kvällen bestod av ett fint häng hos Lisa först med tårta och sånt med folk som, Lisa, Anna, Erlind, Allmir, Shad, Patric och Firi. Blev sedan tjej middag på stan och tillsist lite tjohej på Löga där sågott som hela Västerviks ungdomar var :)
Och de tråkiga med denna månad var att Vivi åkte hem till Kina och vi trodde vi aldrig mer skulle få se våran söta kinies kompis, med hon kom tillbaka sen :D

 

JULI
Jag och syster Mira åkte till pappa en vecka, vi åkte över till Danmark och spenderade en dag på tivoli :) Även promenad på ströget blev det :)
Jag följde med Victor och hans familj att hälsa på lite släkt i en sommarstuga någonstans i Varberg, så myyysigt :D
Och filmen är från när Jag, Lisa, Sascha, Nicko och massa av hans vänner var vid kanot klubben och badade, Lisa och Nicko skulle göra Coola dyk ;)
Blev även en liten tripp till cirkusen som var i stan, kändes skoj att va som 5 år igen, äta sockervadd och sitta med öppen mun åt alla djur Osv.
Jag hade även ett sommarjobb fick ihop ca 6000 kr, de va toppen bra :D


AUGUSTI
Hängde massa med Lisa, Erlind, Allmir, Khalid, Putte, Joey Osv. Donken häng varje kväll typ :) *saknar*
Victor och jag var mycket, tog med oss "frukost" åkte ut till korpa och myste, åt och mata fåglarna som kom haha :)
Köpte även ett nytt objektiv till kameran Canon 50mm, så fotade lite med det!
Shoppade även upp min sommarjobbs-lön hehe..


SEPTEMBER
Shoppade en hel del denna månad också, gick och såg en mycket bra film på bio med Victor "I rymden finns inga känslor"
Solade solarium lite smått sådär för att hålla kvar sommar färgen :)
Annars försökte man hålla tempot i skolan, Lisa och jag fick en idé, vi byter till samhäll... men hur gick det?


OKTOBER
Hösten kom och jag fick intresset att fota porträtt så Victor och jag åkte till kyrkogården där det var fullt med löv och fotade :)
Jag färgade håret lite också, gjorde lite mörkare slingor i för att inte se så blek ut till höst/vintern, jag såg lite ut som cruella de ville (överdriver lite)
men jaja, de blev bra iallafall :D



NOVEMBER
Lisa och jag bytte äntligen från natur till samhäll! Kändes riktigt bra :)
Victor och jag bakade en hel del, pepparkakor och lussebullar, tidiga ska man vara!
Och så fotade man lite mer porträtt såhär på höstens slut :)
Gjorde även ett inlägg i bloggen om vikt hetsen som råder över Sveriges ungdomar, jag har tröttnat på allt tjat om tjocka o smala Osv. inlägget fick mycket bra kritik så det kändes toppen! Du kan läsa det HÄR om du missat :)




DECEMBER
Denna månad bestod väl för det mesta av stress och sömnlösa nätter och besök på sjukhuset, en bra men ändå dålig månad.
Eftersom Lisa och jag bytte program så blev det mycket att ta igen och sen är det ju som vanligt julafton den 24 December och då ska alla snälla släktingar få julklappar :)
Så nu är man pank fast rik på massa nya grejer man fått, och kan äntligen sova rätt bra! Har ju haft Victor att sova med ända sen jul nu så det känns toppen :)
Och det bästa av allt är att vi firar det nya året med 7 månader! Tiden har gått så otroligt fort.
vid tolvslaget blir det inte bara en Gott nytt år kyss utan även en "grattis till oss" kyss ♥


Mellandagsrea

  2010-12-28 / 21:13:00 / Shoppat / 3 KOMMENTARER

Bilden är inte så grymt seriös haha. ;)

Victor och jag har varit nere på mellandagsrean 2 gånger, jag har hittat den där svarta korta tröjan med snygga guldknappar, den e ju kortare än vad det kanske ser ut, när jag har bara svarta kläder på mig :o höhö! Köpte den på Phe 23 iallafall :)
Och Victor köpte nya byxor och (idag) en fin lite tjockare tröja.
Tycker dock inte man hittar så mycket på rean, hade kanske för höga förhoppningar, har presentkort på H&M och Vero moda, men tror jag väntar till vårkläderna kommer så det är lite nytt och som man kan använda längre fram :D

En båt någonstans

  2010-12-28 / 19:58:00 / Fotografering / 3 KOMMENTARER

Fotat och redigerat utav mig.

Som ni kanske ser har jag en ny heder, Victor tyckte att jag skulle ha den där, men vet inte själv om jag gillar den? Aja vi får se om jag kanske ändrar den, har ju inte fotat så mycket på senaste tiden så man får ta det man har :)
Vad tycker ni?

Julafton

  2010-12-28 / 19:05:42 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER

Sådär ett par dagar efter jul bloggar jag, so Linnéa style :D
Har haft en super bra jul iallafall med massa härligt folk och fina paket!
Firade som sagt julen på 3 ställen, först mamma sen mormor och sist men inte minst med Victor och hans familj.
Mina juklappar syns på nedersta bilden till höger, men julklappar från Victor, hans familj, syster och pappa är inte med. Fick iallafall ett jätte fint halsband av älskling och (en till) smyckeshållare, har ett träd och en med 2 händer nu (behövligt) sedan av hans familj fick jag presentkort, sockor och nagelgrejer! Av pappa fick jag en digital fotoram och syster en fin egengjord "tavla" där det står världens bästa syster :'D så sött! Och ett paket med badsalt, skrub Osv.
Ni ska få se vad Victor fick av mig i julklapp snart :)

Vad har ni fått i julklapp?

En close up

  2010-12-23 / 20:03:00 / Vardag / 3 KOMMENTARER

Bjuder på en close up bild, hihi :) Samma bild från Detta inlägg!

Måste bara påpeka att jag längtar tills julafton imorgon :D Kommer fira jul på 3 ställen, först hos mamma sen mormor och sen Victor. Ska bli kul att ge alla julklappar man köpt, älskar att ge saker, det är fan riktigt kul, man känner sig så snäll, haha :D

I min brevlåda

  2010-12-23 / 18:31:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Fick som vanligt vecko revyn i brevlådan runt den 20:e men jag fick också min premie för jag premunerar, en rosa fin klocka :D Men måste förminska den, jag har så smal handled så det ser ut typ som ett halsband när jag har på mig den haha :o

Orissa ser lite halv-galen ut !!

Inför julavslutning

  2010-12-23 / 17:00:56 / Vardag / 3 KOMMENTARER

Det var julavslutning i skolan igår, jag hade lite problem med mitt hår, ni vet man försöker testa på nya saker, locka det lite här o där och sen när det är 10 minuter kvar innan du måste gå och håret är helt cp så får man göra det bästa av sitauationen:

En vanlig hästsvans, alltid kul haha :D Aja, man ska kanske inte gå in för mycket på att fixa o trixa med sig själv till en julavslutning, så det fick duga :)
Känns jätte skönt att ha lov nu iallfall, även att jag haft fullt upp första dagen. Städat hela mitt rum och damsugat varenda liten vrå, sedan stan med Lisa och Linus, jag köpte visst 3 julklappar, jag som trodde jag var klar haha :)
Sedan gick jag en stund med Victor på stan också, <3
Han sov förresten här inatt min prins :')

Geisha, får inte ätas!

  2010-12-22 / 15:32:00 / Kissarna / 2 KOMMENTARER

Lilla damp Geisha, men så söt ändå hihi :) Hon är nog lite besatt av mig, när man kommer efter skolan så går hon efter en heeela tiden, stryker sig mot bena osv. Får inte ens gå på toa eller duscha själv längre, Geisha håller koll på mig haha :)

Det är bara jag

  2010-12-21 / 22:30:00 / Vardag / 3 KOMMENTARER

Imorgon är det julavslutning i skolan och det känns så himla skönt att äntligen få jullov! :D
Så idag har jag varit på möte med syon och fixat ind-valet för 3:an och det blir att kämpa! 250 poäng måste jag läsa och det blir, Tyska steg 1, fotografisk bild A och pedagogiskt ledarskap. Har även lagt till val som man väljer själv inom samhälls-programet, engelska C och psykologi B. Låter skoj :D
Men nu är det färdig snackat om plugg och skola, det är ju faktiskt jullov snart!

Har du jullov eller får du det snart?

Julgranen är klar!

  2010-12-21 / 21:00:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Idag när jag kom hem mötes jag av en finfin julgran i vardagsrummet, samma tema som förra året guld och svart på pyntet, det är min mormor själv som gör alla julkulor :) så jag tycker det är rätt fint med denna "personliga egengjorda julgran" haha :D
Och det är bara 3 dagar kvar tills det ligger fullt med julklappar där under, hihi :)

Orissa tjockis

  2010-12-21 / 20:15:39 / Kissarna / 1 KOMMENTARER

Igår var jag tvungen att slå in ett litet låtsas paket till min ena katt Orissa. Det var så att jag själv slog in julklappar igår och det lilla monstret kom in och snodde en liten julklapp och sprang iväg med, vilken tjuuuuv!!
Så hon fick sig ett litet paket, då blev hon glad :D

Klar med julklapparna

  2010-12-20 / 20:10:00 / Vardag / 4 KOMMENTARER

Idag har de sista klapparna inhandlats, känns riktigt skönt att ha det överstökat :)
De jag köpt julklappar till i år är: Mamma, Mormor, Pappa, Mira, Victor och Victors familj!
Så nu är det väl bara att hålla tummarna att de blir glada för sina presenter, hihi.
Amanda och jag var det som vandrarde runt på stan denna måndags eftermiddag, blev även mat på stan och solning på det, så nu är man lite fräsch så här till jul :D

Är du klar med dina julklappar?

Min helg lite kort såhär

  2010-12-19 / 22:08:21 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Nu är helgen snart slut och det återstår 3 dagar kvar i skolan sen får jag äntligen jullov :D
Denna helg har sett ut såhär:
Fredagen tog jag det lugnt och umgicks med mormor och kollade på robinson.
Lördagen åkte jag hem till Lisa som jag inte träffat på ett tag och myst med mysteriet på greveholm och åt massssa gott och snacka om hur mycket som helst, så härligt :) Var dock inte lika kul och gå hem i typ snöstorm... trodde jag skulle bli begravd av all snö!
Idag kom Victor och vi spelade alfabet (jag förlora, typ första gången jag förlorar mot victor i spel haha) sen kollade vi på någon film, lagade mat och tillsist kolla lite på tv :)

Och nu sitter jag här och pratar med goa vänner på msn osv. Väntar på att jag ska bli trött så jag kan sova, har haft lite sömnproblem nu på sistone, så kan inte sova om jag inte är väldigt väldigt trött... irriterande & jobbigt!

Vad har ni gjort i helgen då? :)

Jag vill plastikoperera mig

  2010-12-18 / 23:43:00 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Bilden till höger är mitt äkta Jag, men bilden till vänster är idealen jag strävar efter! Stora fina ögon och fylliga läppar och stort puffigt hår :D
Nej, jag skojar! Det förstår ni såklart, jag had bara lite kul i photoshop, och jag la upp den andra bilden så ni inte tror att jag har fått typ svullnads-sjukan eller något haha!

En fin kille det där

  2010-12-18 / 19:40:00 / Fotografering / 0 KOMMENTARER

Fotat av mig, var ett tag sen! Men jag är ju så duktigt snabb med att lägga upp bilder osånt på bloggen! NOT
Älskar dig ♥

Jag behöver hjälp!!

  2010-12-18 / 16:58:00 / Dagens fråga / 3 KOMMENTARER

Första bilden är med löshår och den andra är ju utan! Jag vet inte hur vad jag ska göra, börja använda det igen eller kanske försöka sälja det? Det är ju ändå 1000 kronor som ligger i garderoben o bara skräpar!
Så vad tycker DU, bild 1 eller 2 Det vill säga, löshår eller inte löshår ?!

Snart dras det till Leah

  2010-12-18 / 16:52:35 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Jätte snygga bilder alltså!! :D
Ska snart bege mig hem till Lisa och mysa med film och massa mums! :) Har inte träffat finaflickan på jätte länge *snyft* så det här ser jag verkligen fram emot! :D

Ha en bra lördags kväll ni andra, kram <3

Jag är bara så cool

  2010-12-18 / 16:36:24 / Fotografering / 1 KOMMENTARER

Bilden är tagen på höstlovet! :) Och då tyckte man att det var hemskt kallt att stå utan jacka och bli fotad, idag klarar man inte ens av att skriva sms, för händerna dör om man inte har vantar på sig!!

Är förövrigt lite depp! 430 kronor gick åt helvete idag, bara för min iphone laddare-kontakt har gått sönder, så blev 2 turer ner till telia och fixa skiten, hur som helst går telfonjävlen att ladda nu!! ÅH :D

Fotat av Victor<3

Snyggingen

  2010-12-18 / 09:17:00 / Fotografering / 1 KOMMENTARER

Bjuder på en bild på MIN pojkvän! Är så stolt att jag har fått äran att kalla honom min <3
Älskar dig så mycket Victor, kyss!

Mina första julkort

  2010-12-18 / 04:15:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Nu har jag fått 2 julkort! Och det är från mina tvilling-farbröder! 500 kronor och 1 biobiljett gjorde mig riktigt glad :D Hoppas jag får fler julkort, har själv bara skickat 1 i år, undra vem det kan vara till?

Katten "Gustav"

  2010-12-18 / 00:13:37 / Fotografering / 1 KOMMENTARER

fotat och redigerat utav mig

En liten tjock katt som bor någonstans i Ankarsrum som vi kallar för Gustav, tycker namnet passar riktigt bra haha :)

Det är ju äkta!

  2010-12-16 / 22:52:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

iphone bild! (sämst kvalité)
Okej, jag vet att förra inlägget handlade om löshår och nu ska jag snacka naglar! haha :) *tjejigt*
Många tror att jag har lösnaglar? Men det har jag inte, asså mina naglar lever för sig själva, de ända jag gör är att måla dom, jag filar eller klipper dom inte för dom går av avsig självt, så nu får ni sluta tro att jag har lösnaglar hihi :)

Jag för länge sen

  2010-12-16 / 19:45:53 / Vardag / 4 KOMMENTARER

Förra sommaren tror jag det var?
Saknar mitt hår, fan att jag klippte av det! Haha nädå, de e ju löshår, funderar på vad jag ska göra med det lösa-hårt som ligger i en väska i min garderob, kanske ska klippa till det och få några cm längr hår?
Får undersöka saken på jullovet, vill inte komma tillbaka till skolan en dag och tro att mitt hår har växt till golvt under natten :) hihi

Jag har tur i kärlek!

  2010-12-15 / 22:58:00 / Vardag / 5 KOMMENTARER

Jag tror att man allt för ofta tänker på all otur och allt jobbigt som finns och händer i livet, men jag har kommit på en sak när jag liksom "jämfört" mig med andra.. Jag har haft väldigt tur i kärlek!
Det finns hur många söta, snygga, fina, goa tjejer i min ålder som aldrig haft pojkvän eller som är singlar?
Bara för att dom aldrig hittat den som passar dom eller så har förhållandet aldrig riktigt funkat.. Det finns massor som blivit djupt sårade och slutat lita på killar oh ja.. massa jobbiga problem.
Men själv har jag liksom aldrig känt på det här med att bli lämnad, sårad Osv.
Jag har haft 2 seriösa förhållande, det började med ett som varade i år, de va inget roligt förhållande precis, asså inget man drömmer om att ha, men nu pratar jag inte om att förhållandet hade problem, massa bråk o tjafs, det var bara att de handlade mest bara om att ha en pojkvän..
Och sen efter det så träffade jag MIN DRÖM prins! Victor, som jag nu varit tillsammans med i över 6 månader och verkligen vill spendera resten av livet med, han uppfyller alla mina önskningar jag vill att en kille ska ha och han ger mig så mycket kärlek så jag svävar på moln 24/7, det är grymt att känna sig älskad!
Och Victor och jag kan verkligen prata om ALLT, det känns så bra att ha en person som man kan känna sig trygg hos och veta att saker och ting som i vanliga fall man inte skulle berätta för en vän eller pojkvän kan jag berätta för honom. Victor har hellre aldrig sårat mig och vi bråkar o tjafsar så gott som aldrig, gör vi det så blir vi ändå sams inom 30 minuter och de slutar med att man gråter och ångrar sig för det onödiga tjafset! Och det är väl så det ska va? Man ska bråka men man ska också se till att man hittar tillbaka till samma plats igen, för det är så äkta kärlek fungerar tror jag. Och jag som haft sån tur hoppas att det fortsätter så och att andra som har/haft otur kan få lite av mig :)

Man måste våga satsa och lära sig lita på människor! Det är nog första steget, GO FOR IT!

Ett litet minne

  2010-12-15 / 21:44:00 / Härliga stunder / 1 KOMMENTARER

Kollade igenom massa bilder och hittade den här!
Den ser ju inte så speciellt proffsig ut men den ger mig lite minnen :) Det är jag och Victor på bilden, när jag följde med han och hans familj till några släktingars sommarstuga i Varberg. Vi hittade på små skojiga saker, bland annat så var vi på Afrika huset och bilden ovan är tagen i sovrummet, det var grymt mysigt och hela huset var dö coolt! Allt var afrika inspirerat! Och måste bara säga en sak, att mitt och Victors sovrum i framtiden ska ha afrika tema för det är coolt mysigt och sexigt :D

Saknar värme och sommar också för den delen!

Ingen speciell dag idag

  2010-12-15 / 19:39:04 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Visst passar jag i Victors myspys tröja :) hahaha

Denna onsdag är inget att skryta med, har inte gjort så mycket förutom att varit duktig i skolan!
Eller jag åkte till sjukhuset för att hälsa på världens bästa Lisa, men jag som alltid har ljudlöst på min mobil ser ju såklart sms försent! Så efter ha gått runt ett varv på barnavdelning för att hitta någon så tar jag upp min mobil för att skriva ett sms och det visar sig att jag redan fått ett där det står att inte Lisa kan ses just då :(

Så vill jag bara hälsa till både Lisa & Victor att krya på sig, alla blir ju sjuka såhär års :( Jävla vinter!
Älskar er sjukisar! ♥

Min statistik!

  2010-12-15 / 08:00:00 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Min besöksräknare har varit jätte konstig den senaste tiden, den visar inte mina besökare! Men smart som jag är så mejlade jag blogg.se och dom trodde nog att jag råkat radera den där koden som ska sitta i kodmallen och det hade dom ju helt rätt i :)
Så nu känns det bra att kunna se alla som kollar min blogg!

En tisdag i December

  2010-12-14 / 21:10:00 / Härliga stunder / 3 KOMMENTARER

Nu är det inte alls långt kvar till jullovet, så himla skönt! Känner att det är dags att få lite ledigt från skolan faktiskt :)
Efter skolan idag så gick jag och Victor till stan för att åter igen leta julklappar! Jag fick några till mig själv och även en till pappa :D Men finns ju några till att köpa till, har bara lite problem vad man ska köpa.. *suck*
Vi åt även på stan och gick sedan hem till mig, Victor somnade i mitt knä (jobbigt att gå på stan med flickvännen) medans jag kollade på hajar på tvn, läskiga stora fiskar det dära!

Mitt vinterland

  2010-12-14 / 20:47:58 / Fotografering / 0 KOMMENTARER

Nu har jag nog börjat tröttna lite på den här kylan! Men aja vi får stå ut några månader till med det här och sen kommer väl värmen igen :)

fotat och redigerat utav mig.

Svar på fråga & lite

  2010-12-12 / 21:09:18 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Kom hem för ett par timmar sedan från Victor, mitt hjärta! <3
Känns alltid lika tråkigt och jobbigt att åka hem, 1. Jag åker ifrån Victor och 2. Det är söndag och imorgon ska man till skolan igen Osv...
Jag måste verkligen ta tag i allt pluggande! Med tank på att jag bytt linje så ligger jag ju automatiskt efter i några ämnen då jag börjat läst nya och mina andra klasskompisar har ju redan hållt på med det där i ½ termin så jag och min coola kompis Lisa får nog ta och plugga igen på jullovet (hon kommer älska det haha not!)

Fick även en kommentar förut utan bloggadress så tänkte svara på den här, kanske fler som undrar.
Hur det går med min viktuppgång?
Asså jag har ju försökt hela mitt liv, men för ca 2 veckor sedan så tog jag tag i allt och försökte ösa i mig kalorier, men sen så kom det en hacke! Jag blev dålig (sjukdomen spökar) och tappade därför aptit och lust till att kämpa med just det..
Men nu börjar det lösa sig så nu tänker jag börja om från början och hoppas att det leder någon stans!

Linnéa

  2010-12-11 / 16:00:00 / Fotografering / 1 KOMMENTARER

Fotat av Victor :)

Igår blev det idol-tittande och massa stora leende då Jay vann! Och denna lördag har vi inte kommit så långt med haha, Victor va på träning och jag sov igen det jag missat inatt, vi har duschat faktiskt :D Och Victor har gett mig en helkroppsmassage (a) skönt! Har pain i nacken och axlar, tror jag börjar bli .. typ gammal :o

Happy Face :D

  2010-12-11 / 15:35:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Grattis till bästa Jay som vann idol igår :D
Tycker det känns på jävla bra att en person med lite hårdare musikstil vann, istället för dessa poppppisar, typ Minnah..
Och sen är det så tråkigt att folk sitter och säger att Jay inte borde fått vunnit för att han har rökt på.. Men GUD! Finns ju miljoner artister ute i världen som knarkar dygnet runt.. Så det är bara en dålig "ursäkt" att han inte borde få vara med.. Tråkigt!
Och bara för att en person håller på med droger är man inte en dålig person i sig, utan det brukar ju finnas bra anledningar till att man håller på med sånt där..
Aja, vi vet ju alla vem som var bäst och det var ju Jay :D

Någon vinterblomma?

  2010-12-10 / 08:00:00 / Fotografering / 0 KOMMENTARER

Fotat och redigerat utav mig!

Min kamerautrustning?

  2010-12-09 / 22:50:00 / Fotografering / 1 KOMMENTARER

Får ibland frågor om vad jag egentligen använder mig av när jag fotar Osv.
Ska ta det lite kort nedan :)

Kamerahus: Canon eos 1000D
Kameraväska: En svart tråkig vanlig, knappt att allt får plats!
Objektiv: Kitobjetkiv 18-55mm, Sigma 70-300mm och Canon 50mm
Övrigt: Close up filter +10 och ett stativ

Detta vill jag ha: Makroobjektiv och en snygg-pimp kameraväska!

Imorgon börjar livet igen

  2010-12-09 / 19:14:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Hejfjortis *what ever* (fred style)

Har varit hemma idag och igår från skolan och lider nu av rastlöshet.. Det är stränga regler här hemma om man är sjuk, man får inte gå ut eller sitta vid datorn.. Fast jag fick visst tag i datan ändå! Kanske för att jag ska gå till skolan imorgon annars så får jag väl typ sitta inne och ruttna hela fredagen, o det är ju inte planen precis :)
aja, har i alla fall varit hemma för att jag har ont i magen och mår illa, och kan inte sova så mycket om nätterna, ligger bara och tänker på vart jag har ont, när det ska gå över och vad det är för fel och varför det gör ont liksom..
Victor va här igår 2 gånger i alla fall och gav mig kärlek :'D som man behöver mycket av när man är lite nere. :)
Men hur som helst ska jag kämpa mig till skolan imorgon, blir nog bara en lektion känner inte för att gå på idrotten när kroppen inte riktigt är på topp!

Snyggaste adventsljusstaken

  2010-12-09 / 18:38:03 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Visst är min adventsljusstake fin :D För er som inte vet så är det Victor och jag som dom där lussebullarna ska föreställa :) det är jag som är konstnären hehe, ni kan läsa om bullbaket HÄR.
O dessa fina gubbar är torkade så dom är inte ätbara, dom är liksom.. STENHÅRDA!
Och mobba mig inte för att jag ligger efter i ljuständningen! Svårt att ha tända ljus när man har 1 katt som lider av ADHD och en annan som är trögast i världen :)

Linnéa heter jag

  2010-12-07 / 23:19:00 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Lite små grejer om mig

• Jag fyller 18 den 9 Mars :)
• Jag är jätte jätte kär i Victor, min älskling! <3
• Jag har 2 katter, Gesiha (norskskogskatt) & Orissa (ragdoll)
• Äger en canon 1000D tycker dock inte det är så kul att fota längre som förr :(
• Gillar att kolla på halv 8 hos mig, blir så hungrig!
• Jag dricker typ 3 näringsdrycker per dag, så jag ska kunna gå upp i vikt lättare, en dryck innehåller 300-400 kalorier
• Jag känner människor som knarkar, knarkat, blivit våldtagen, tagit självmord, suttit i fängelse och försökt ta självmord. (hemskt) :(
• Jag har legat på operationsbordet 7 gånger tror jag? Gjort små saker och stora saker. (läskigt) :o
• När jag var liten var karriären som busschafför en stor dröm (jag va konstig)
• Mina framtidsmål är att flytta ifrån stan och plugga vidare (victor följer med såklart) och bli sjuksköterska och specialisera mig på barn och ungdomar. Skaffa 2-3 barn med Victor och köpa/bygga ett hus, Victor blir snickare förstår ni, han går ju bygg den där snyggingen :D
• Jag älskar att shoppa, men nu har jag tagit det lugnt, då jag lärt mig att det inte är kul att vara pank i 3 veckor.
• Jag kan vara en liten retsticka, brukar småreta Victor ibland, bara för han fyller år typ 5 månader efter mig och att han är en mammagris, dock är han inte det, men jag gillar ju att retas! :D
• Blir saker och ting som jag inte tänkt mig eller som jag inte vill, kan jag bli sur!
• Jag älskar att sova med Victor, att så gott som varje morgon ligga och kolla på han när han sover, han är så fin! Men så fort Victor öppnar ögonen låtsas jag sova igen, hihi, men mina blinkreflexer är inte tillräckligt snabba så Victor kommer ofta på mig haha
• Jag ber till gud att JAY vinner idol, han är så jävla GRYM! Dom flesta fredagskvällarna har jag suttit bänkad framför tvn hemma hos Victor med hans familj och alla har haft gåshud när Jay delar med sig av sin talang!
• Jag gillar inte Minnah, hon borde gå till tandläkaren :( och hon har ingen personlighet i rösten så hon borde ha kommit högst 4 i tävlingen, hade hellre sett Olle i finalen med Jay!
• Jag har enorm fobi för spindlar, imorse såg jag en !! Mitt i vintern?
• Jag gillar ostbågar ;p
• Lisa Larsson är min grymma kompis! Vi har alltid så kul ihop och umgås med härliga människor :D

Jag älskar dig så jävla mycket!!

  2010-12-07 / 20:00:06 / Härliga stunder / 1 KOMMENTARER

Jag önskar att jag en dag verkligen kan förklara ALLT jag känner för dig och hur MYCKET jag älskar dig!
Ord räcker inte till och tid att säga jag älskar dig så många gånger som skulle behövas är omöjligt.
Jag älskar när vi kollar varandra i ögonen och bara ler åt varandra, jag älskar att vi verkligen kan prata om allt! Känns så otroligt bra att jag kan lita på dig och att bara veta att du verkligen försöker förstå betyder så mycket.
Det måste vara ödet som fört oss samman, allt var så konstigt från första början, jag skulle inte gå på den där festen och du var inte riktigt på hugget och jag hade ju pojkvän, men du fick mig verkligen på fall! Jag gav upp det gamla och gjorde ta mig fan det bästa valet i livet att bli tillsammans med DIG.
Och nu vet både du och jag att det alltid kommer vara du och jag, det är som att vi var skapta för varandra, det har vi ju faktiskt pratat om haha fast i ett litet sexuellt sammanhang kanske hahah ;)
Vi träffas varje dag, i skolan ses vi och ibland är vi en stund efter, annars så ser man alltid fram emot helgen då vi har massa mys, vi har våra små tradtioner, vi har tar igen det myset vi inte hunnit med i veckan så fort vi kommer hem på fredagen och på lördagen brukar vi alltid ta en morgon dusch tillsammans! På söndagar brukar vi alltid ta det lugnt, inte göra något alls utan bara vara med varandra. Sen är det Måndag och då är det bara att se fram emot helgen igen då vi har det så otroligt mysigt!
Vi har varit tillsammans i lite mer än ½ år och det finns så mycket minnen, massor från sommaren och annat som hänt under hösten och Vintern, jag älskar att se tillbaka på bilder-
Jag trodde inte att man kunde vara så  här kär, men det kunde man, och att känna sig så älskad av en person hade jag inte den blekaste aningen om!
Du är min drog Victor Dennis Hammarlund!
Nu babblar jag på för mycket, men kände att jag behövde skriva av mig, behövde förklara min kärlek till dig MIN VICTOR ♥

Upptagen igår

  2010-12-07 / 19:43:57 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Jag e ju fan brun om bena :o tack solariet <3


aja, ingen bloggning igår var på sjukhuset från 14.00-17.00 ungefär, med tanke på att jag fick "akuttid" så fick jag en dålig polsk-tant-läkare, vilket min rätta läkare fixade så fick som tur va träffa Hammersjö tillslut :)
Så nu har jag berikat mig med massa mediciner och får hoppas att allt vänder snart så jag mår bättre!

Idag har jag i alla fall varit på stan med min älskade Victor, skulle kolla på julklappar till mamma, mormor och kusin men det blev inget, mina idér är inte bäst när det gäller julklappar.
Men fick lite gjort, hämtade Victors julklapp som jag beställde för någon vecka sedan (jag lämnade faktiskt Victor på H&M i några min o sprang o fixade allt, så han vet inte vad han ska få haha)
Och sedan gick vi till ungdomsmottagningen o fixade tid, måste fylla på lagret med p-piller :)

Aja, kollar på halv 8 hos mig nu och blir bara hungrig och ännu mer hungrig..

Victor Dennis Hammarlund

  2010-12-05 / 21:53:40 / Fotografering / 4 KOMMENTARER

Älskar dig min prins ♥

Hoppas alla kan se den nya hedern :) annars är det bara att klicka F5
Kommentera gärna vad ni tycker.

Varför just jag?

  2010-12-05 / 20:55:06 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Tror det finns många fler där ute som oftar tänker "Varför just jag?" ibland vill man bara byta kropp o själ med någon annan som har det "så bra" men vem fan har ett helt felfritt liv egentligen?

Hur som helst..
Min helg har varit super duper bra :) Har varit hos min kära Victor i helgen och i fredags så firade vi lite för att vi hade våran ½ års dag i onsdags, det blev trerätters middag med hans finfina familj och massa mys! Lördagen bestod av att fota en snabbis och sova bort hela dagen och sedan avsluta det hela med att spela spel med mamma Camilla :)
O nu sitter jag här och håller tummarna för att jag kommer må bättre dagarna framöver, imorgon blir det samtal till sjukhuset och jag har ingen aning om vad dom kommer göra med mig, vem vet kanske ingenting, eller bli inlags, eller få massa medicin eller det värsta.. lägga sig på operations bordet för typ.. aa har tappat räkningen.

Så just nu sitter jag och tänker på..
Varför just jag?
Varför skulle jag få världens bästaste pojkvän för och bli så lycklig? Och varför skulle just jag få en jävla sjukdom som förstör mitt liv så sjukt mycket... SUCK, but.. thats life, har jag hört..

Du är så fin!

  2010-12-01 / 18:41:45 / Fotografering / 4 KOMMENTARER

Man kan aldrig få för många Victor ;) haha, fotat och redigerat utav mig!

½ år, det har gått så fort men känns ändå som att det har varit du & jag i flera år!
Det har hänt så mycket under detta halva år som har gett mig så underbara minnen. Vi älskar varandra så grymt mycket, det är helt sjukt! Att det ska vara du och jag tills döden skiljer oss åt är en självklarhet.
För äkta kärlek har inga dåliga slut ♥

Lite grejer, fred the movie Osv.

  2010-12-01 / 18:20:34 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Haha, Lisa o jag för typ.. ett tag sen :)

Asså förlåt alla! Jag är den sämsta bloggaren i världen, uppdaterar aldrig, men ska börja fota lite nu, de är så fint o mysigt ute med all vit snö.

Igår vare först tjejhäng (Lisa, Tonja & Anna) + Victor hos Lisa, laga god mat o snacka, sen kom Omar, Sandi, Pralle och Mergim vi kolla Fred The Movie! Så jävla grym han är :D alla borde se den hihihi.

Idag firar Victor och jag ½ år tillsammans ♥ så vi gick hem till mamma och fikade lite, sen tar vi o har det extra mys i helgen :)