Boktips - eskort

  2011-04-20 / 08:15:00 / Vardag / 5 KOMMENTARER

Något alla kanske inte vet är att jag gillar att läsa böcker, har inte läst en bok på jätte länge men lånade denna bok som passade bra till ett arbete vi jobbar med i skolan :)
Jag har redan läst boken för kanske 3 år sedan, den är inte så lång och det är ju en ungdomsbok så det gick fort att läsa ut den, rättaresagt 2 dagar.

En recension från boktipset.se

"Är gubbar så jävla dumma att de betalar för att få se lite naket får de skylla sig själva, lättförtjänta pengar tackar man inte nej till. Och pengar behöver Ebba för att kunna hänga med. Ingen behöver få reda på någonting, resonerar Ebba när hon viker ut sig på en hemsida på nätet. Men det ena leder till det andra och plötsligt tappar Ebba kontrollen."

Påskpresent

  2011-04-19 / 21:10:58 / Vardag / 2 KOMMENTARER

När Victor och jag kom hem från stan så hitta jag ett paket i mitt rum, det va från mormor, där i låg massa godis och 3 nagellack :)
Känns rätt bra för nuförtiden så har jag tröttnat på o måla naglarna för jag hade bara 15 olika färger o välja på nu har jag ju 18 HAHA :D

En tisdag såhär i veckan

  2011-04-19 / 21:08:47 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Idag körde vi på lite shorts och inget smink bara för det är så soligt ute :D Har fått lite snygg bränna efter linnet och tröjan, hum.. Hur som helst så märks det att solen uppskattas, halva skolan sitter ute och solar på lunchen!

Idag var planen att träna på TR med Victor, men han är lat & glömsk (jag älskar dig ändå, hihi) så det blev istället och köpa skor åt honom med hans mor och hon bjöd oss också på pizza sedan eftersom vi typ svimma av hunger!
Vi drog sedan hem till mig under tiden hans mamma träna (avundssjuk) och myste lite och Victor åt mitt godis jag fått nu till påsk!
Jag älskar honom ändå, för han är bäst :D

Nu är det bara 2 dagar kvar till påsklov, TOPPEN!
Det ända planerat att göra är att åka till Elmia, där dom ställer ut bilar typ? Med Victor och hans pappi :)
Sen ska jag äta gooodis och försöka plugga till Kemi provet i NkB så jag får det gjort.

Vad ska ni göra på lovet?

5 sanningar

  2011-04-16 / 21:42:57 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Jag blev utmanad av Anna att berätta 5 sanningar om mig själv

1.
Jag kan lätt sätta på mig en "mask" t.ex. om jag egentligen är jätte ledsen och arg för något så visar jag det inte, jag visar mig för det mesta alltid glad.
2. Den ända jag säger allt vad jag känner Osv. är Victor, han vet väl hur det mesta ligger till. Jag litar på honom, och vem vill inte få tröst med varma mysiga kramar när man är nere?
3. Jag vill ha en talang, de ända jag vet att jag är bra på är att va ironisk :(
4. Jag skäms inte att prata om vikt, den ända gången jag inte vill prata om det är när jag väger för lite! Jag är bara glad om jag väger "normalt"
5. Jag längtar att solen ska göra min hud fintbrun, jag får riktigt fin färg av solen :) och att solen ska bleka mitt hår så man ser extremt fräsch ut :D

Jag utmannar dom som vill :)

Leah blir veckans blogg

  2011-04-13 / 10:16:54 / Vardag / 5 KOMMENTARER

My friend Lisa Leah Larsson blir självklart veckans blogg, hon har precis startar sin blogg :) Så ni borde klicka in tilll henne, hon är awesöööm! :D

Klicka på bilden eller HÄR för att komma till bloggen.

Före & efter bild

  2011-04-08 / 08:50:00 / före och efter / 6 KOMMENTARER

En rätt så misslyckad, tråkig, matt bild.. Men så här kan det bli:

Det jag gjort är såklart att göra den svartvit, beskära den så ramen på spegeln försvinner, ljusa-mörka-ljusa bilden så de blir dessa "effekter" och tillsist lite skärpa ;)

Mitt fuck you finger har fått sig en omgång

  2011-04-07 / 23:48:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

I tisdags och idag har mina fuck you finger fått sig en omgång :)
Typ iallafall, jag var på sjukhuset i tisdags för att prata med min läkare som jag gör regelbundet så cool som jag är :D Och tuff som jag också är så skulle vi ta lite prover för o kolla värden. Och jag har ju otur ibland som man märkt om man känner mig sen idag och 18 år tillbaka,proverna koagulerade så fick gå dit idag och ta om allt.
Så när jag gick därifrån var jag assa grym med två plåster på mina fuck you finger!

So... FUCK YOU :D

Den som vill va fin får lida pin

  2011-04-07 / 18:42:17 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Jag har precis dragit av min ansiktsmask som jag hitta i badrumskåpet och jag trodde ett tag att hela huden skulle följa med, fejnt!
Och så dränker jag som vanligt mitt hår med silverschampoo :)

Idag har jag pluggat! Imorn är det prov som gäller, jag känner mig fett stolt som fick mitt andra MVG nu i veckan, har bara fått 2 nu på gymnasiet haha, är förövrigt ett typiskt VG barn ;) Om man räknar bort högstadit då man hade mvg i allt typ.. pluggis och inget liv man hade då typ ..

Oj jag har glömt att berätta

  2011-04-07 / 18:37:02 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER

Förra lördagen var det ju partaj :D Alexandra fyllde hela 18 år! Och det firades med kina restaurang besök, för fest @ Anna's place och tillsist palladium för de som har åldern inne hihi :)

Jag har lärt mig att aldrig mer ha vitt på mig nästa gång på palle, mina vita skor var svarta för man blir trampad på fötterna 24/7 och min vitaskjorta var inte ren den heller..

Veckans blogg

  2011-04-04 / 19:32:49 / Vardag / 5 KOMMENTARER

Nu drar vi igång med en veckans blogg :D
Vill du va med och få bild och länk så lämnar du en kommentar i bloggen, de du behöver skriva är 2 saker
  1. Att du vill vara med (glöm ej bloggadressen)
  2. Vad din blogg inriktar sig på T.ex. foto, mode, vardag Osv.
Så va med vetja :) vinnaren presenteras i helgen ;)

Do you wanna play some Skipbo0o?

  2011-04-04 / 19:30:09 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Vill tipsa om ett riktigt skojigt kortspel för lite tråkigare stunder Skipbo
Första gången jag spelade var med Josefine och sedan har jag spelat det när jag varit på sjukhuset.
Så det blev o köpa spelet på Janne banan fär 198 svenska kronor :)