Städar torsdag

  2011-09-29 / 20:25:00 / Vardag / 15 KOMMENTARER
Det är torsdag idag och det betyder att jag ska städa rummet, det var faktiskt inte så tråkigt, lyssnade på the vocie radion via iphonen och fula mig lite under tiden, haha :)
Idag har jag annars varit i skolan och jag gillar inte samhällskunskap C, våran förra lärare Habbe pratade om mycket roligare saker som nasism & människohandel, nu pratar vi om välfärd... *Somnar*
Sen har jag träffat Erlind & Allmir också, dom är bra!!
Ska plugga tyska glosor snart, för första gången i mitt liv faktiskt.
Längtar tills imorgon, vad som händer då, ja det får ni ju se ;)

Det var kul att komma hem

  2011-09-29 / 19:19:54 / Vardag / 7 KOMMENTARER
Efter att ha varit på sjukan och fått en liten spruta i benet så blev jag glad när jag kom hem och hitta detta på köksbänken! :)
I paketet låg 4 armband!

Pangaea

  2011-09-29 / 12:51:42 / Vardag / 3 KOMMENTARER


Har geografi och pluggar i biblan med Sesse, kan ju va snäll och bjuda henne på en länk till hennes nya blogg :)
KLICKA HÄR!


Svar på kommentar

  2011-09-28 / 21:03:00 / Svar på kommentarer / 4 KOMMENTARER
Fick en fråga om jag och min syster inte har samma föräldrar och nej, vi har bara samma pappa :) Jag har faktiskt inga helsyskon överhuvudtaget, jag har en halv bror (vi har samma mamma) sen har jag även 2 tvillingsyskon kan man typ säga, men dom dog i mammas mage, hade dom levt hade de blivit mina riktiga syskon.

Outfit, bak&fram

  2011-09-28 / 17:54:18 / Vardag / 6 KOMMENTARER
Halvt ugly idag haha. Idag är det låång dag i skolan, långa lektioner och många. Så jag bara tog på mig en chill-outfit, nice :D Dagens höjdpunkt är kebab på lunchen, lisa och jag var sugna på rulle och tallrik, så vi slog ihop våra blondskallar och köpte 1 rulle och 1 tallrik och delade på allt, genialt!
Något mer spännande som hänt? Jo klassen hade skolfoto igår, ska bli spännande o se resultatet sedan och sedan se alla andra man känner osv. skolkatalogen är typ en bibel.
Förövrigt så har min snälla mormor erbjudit sig att betala min klipptid så ska beställa det och sedan färga utväxten, har inte vågat göra det innan, har tappat så mkt hår under sommaren.
Nu ska jag skriva klart mitt filosofi arbete, assa kul!

Bloggar med ny app

  2011-09-27 / 17:33:58 / Vardag / 5 KOMMENTARER

Wihu! Nu har blogg.se en ny app så nu kan man blogga med mobilen och få med bilder, great! :)


Vi kör igen! Barre

  2011-09-26 / 20:08:00 / Veckans blogg / 7 KOMMENTARER
En nya vecka och en ny tävling! Bara att vara med :)
Skriv att du är med och svara på dessa 3 frågor, så får vi se om du blir den glada på söndag :D

1. Vad inriktar sig din blogg på? (foto, mode, osv)
2. Beskriv din blogg lite kort
3. Vem är du (beskriv också lite kort)

Körkort - sökes

  2011-09-26 / 17:23:00 / Vardag / 4 KOMMENTARER
Min pojkvän och hans bil. ♥
Snart är det dags för Victor att ta körkort, håller tummarna såklart att han klarar det, men jag tror på att han lyckas till 110% han är duktigt den killen på att gasa, svänga och sånt ni vet :)
Jag tycker det är tråkigt att inte ha körkort, speciellt när så många andra har det, senast tog min bästa killkompis Erlind körkort, förra veckan så grymt! :D
Så just nu undrar jag om någon säljer sitt körtkort? haha

Har du körkort? :D

Orphan

  2011-09-26 / 14:56:00 / Film-Tips / 1 KOMMENTARER
Denna skräckfilm har jag och Victor sett i helgen, den var inte jätte läskig, vilket var skönt, men jag tyckte den var riktigt bra! Det kan (enligt mig) vara svårt att lyckas göra en bra skärckfilm som inte blir b.
Victor tyckte filmen var okej. Så nedan får ni varsit betyg från oss :)

"Filmen handlar om ett par, Kate och John, som adopterar en flicka, Esther, efter Kates dödfödsel. Kate märker snart att det är något konstigt med flickan. John stöttar henne inte i hennes misstankar förrän Esther försöker förföra honom."

Mitt betyg


Victors betyg


Solen värmer oss

  2011-09-26 / 10:42:00 / Fotografering / 3 KOMMENTARER
Det är kul att arbeta lite med ljuset när man fotar, denna sommarkväll var solen sågott som röd-orange, fint!

Vinnaren i veckans blogg

  2011-09-25 / 23:59:00 / Veckans blogg / 1 KOMMENTARER
Denna vecka blev den snygga tjejen Tilia vinnare i veckans blogg! :) Grattis till henne! Nedan kommer lite mer om hennes blogg och för att komma till bloggen klickar ni bara på bilden.

1. Vad inriktar sig din blogg på?
Mitt liv, shopping,vänner,mode,smink,tips, och massa sånt ;)

2. Beskriv din blogg lite kort
Mitt liv och hur jag lever det och så

3. Vem är du
Tilia Lövdahl heter jag är född i lilla Dalarna i borlänge. Jag är 15 år och är lite halvt udda person ;). Jag lever mitt liv nästan som jag vill och kör mitt egen race!

Och till er andra som var med men inte vann, (förlåt) ♥ en kan bara vinna, men hur som helst så får ni en ny chans imorgon, håll utkik :)

Jag gillar inte söndagar

  2011-09-25 / 20:41:08 / Vardag / 7 KOMMENTARER
Här är en bild från i sommras på mig, syrran och tramsa. Ni kan gärna kolla in min lillasysters blogg HÄR hon är så söt så!

Bilden har inget speciellt med inlägget att göra, men tänkte berätta lite kort om min mysiga helg.
Jag har varit hos min fina pojkvän hela helgen, vi laddade upp helgen med 4st 1.75L cola, godis från godishuset, maxibag med ostbågar och chips. Det mesta tog dock slut på fredagen, (några fler hjälpte till) hihi!
Vi har kollat idol, jurassic park, jack ass och en film (kommer film tips) Vi har spelat tv-spel kinect så idag har jag träningsvärk i rumpan, jobbigt att tävla 5-kamp och så har vi spelat COD, jag känner mig som en man när jag gör det, moget :)
Sen har vi ju myst, promenerat och bara varit liksom, så skönt!

Nu börjar en ny vecka, min veckas regel är "Äta upp allt!"
Jag har en fixidé att allitd lämna något litet.. dumt av mig

Lägesrapport

  2011-09-23 / 18:11:13 / Vardag / 6 KOMMENTARER
Sitter just nu ijämte min fina Victor, han o hans storebror spelar cod och jag o Kent (Victors pappa) spelar wordfeud :) ikväll är typ halva stan på samhällsfest, men jag dissar det detta år :( får önska Lisa och Tonja à nice kväll med deras udda outfit ;) själv ska jag kolla idol och äta gott med pojkvännen och familjen, skönt att liksom inte göra något :') Vad gör ni denna kväll?

Jag har panik typ

  2011-09-22 / 16:48:30 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Öh Lisa? ..... 
Öh Tedde? ....
Öh Pralle? ....
Öh Mus? .....
ÖHHH Neah? aaa!?... nä det var inget.
Typ detta gick geografin lektionen ut på, blir cp haha
Skola som vanligt ni vet, jag vill typ bara stanna tiden och inte känna mig stressad, har så mycket press på mig så jag går in i väggen typ, (överdriver lite) men seriöst, måste plugga och satsa på MVG i alla ämnen jag har kvar, för att ha en säker plats på sjuksköterska utbildningen i Linköping och jag måste snart sätta upp på mig att söka lägenhet så jag slipper pendla... Sen får jag dåligt samvete för jag hinner inte leva ett liv ibland, vänner, syskon, mamma, pojkvän Osv. Jag hinner inte träffa dom så ofta som jag vill. Liksom vad ska man priotera först? Den ända gången jag kan umgås med Victor är på helgerna typ och kompisarna umgås massa på helgerna och då händer 100 saker i stan liksom. Sen har jag panik också över att jag knappt äter något längre, jag är jämt hungrig men maten i skolan är spymat och när jag kommer hem äter jag oftast själv och då äter jag lite sen orkar jag inte sitta mobbad och äta liksom och snart ska jag till läkaren och jag vägde senast 45 kg, jag vill och måste väga mer! Jag vill äta upp allt som finns men det finns inget som faller i min smak, pallar inte va kräsen asså.. Jag önskar att man kunde leva på godis och chips, det ända som är gott typ.
Hur som helst! :D
Imorgon är det fredag och jag ska äntligen träffa Victor, vi ska va i helgen, dock måste jag dissa han några timmar om dagen, har prov på måndag.
Så nu ska inte jag sitta här och leka emo när jag inte har det värre än någon annan och plugga lite och sätta igång min hjärna :)

Trust

  2011-09-22 / 04:00:00 / Film-Tips / 6 KOMMENTARER
Jag såg denna film för ett tag sen, men tycker den är värd att skriva om!
Det är otroligt bra och gripande, den handlar om en tjej som börjar prata med en kille på internet som säger säg vara en snygg kille i hennes ålder, hon blir kär och de bestämmer sedan för att träffas, dock är han mycket äldre än vad han sagt... och så händer det mer och mer.
Sevärd absolut!
BETYG

Glöm ej veckans blogg

  2011-09-21 / 23:37:00 / Veckans blogg / 0 KOMMENTARER
Ni får inte glömma att vara med i veckans blogg! För att komma till tävlingen klicka HÄR
Vinnaren presenteras på söndag kväll!

H&M katalogen

  2011-09-21 / 21:33:00 / Mode / 2 KOMMENTARER
Denna katalog i brevlådan idag. Just nu vill jag gå och råna en bank och köpa massa nya kläder.. Men vem vill inte det egentligen?
Förresten, blusen hon har på framsidan, visst är den snygg?! Jag prövade den igår i Linköping men den fanns bara i strl. 38 så ska kolla om den finns hemma i stan istället.

Svart med brun nyans

  2011-09-21 / 17:30:19 / Vardag / 3 KOMMENTARER
En liten del av vad jag hade på mig idag, hade svarta leggins och kilklackar också. 
Idag är det onsdag och det är den jobbigaste dagen på hela veckan, men det är helt okej lektioner ändå :)
Så bara för det ska jag sätta mig och plugga filosofi och naturkunskap b och tvätta mina kläder, det börjar tryta i garderoben o byrån!

Hoppas ni har det lite roligare i alla fall, puss ;*

Tävla om iphone magneter!

  2011-09-21 / 16:45:00 / Tävling / 0 KOMMENTARER
Jag är med och tävlar om söta & coola iphone magneter hos Hofh, va med du också?
För att komma till tävlingen gör du ett grymt klick HÄR

Fjäderörhängen

  2011-09-20 / 23:33:00 / Shoppat / 2 KOMMENTARER
Ett par fina fjäderörhängen fick jag med mig hem från Glitter :) De kostade 59:- tyckte dom va riktigt fina och lagom stora för min smak.

Linköping idag

  2011-09-20 / 20:24:41 / Härliga stunder / 1 KOMMENTARER
Iphone bilder är ju så jäkla bra kamera :D *dör*
Idag har vi studiedag och jag kom precis hem från Linköping med dessa 2 ursnygga brudsen! Vi eller dom rättare sagt har shoppat,  jag är typ pank så fick bara med mig 1 liten sak hem, (visar senare ikväll)
Det var hur som helst en toppen dag! En perfekt studiedag helt enkelt.
Bloggade inget igår, var fullt upptagen typ haha :) Va kvar i skolan längre än planerat, satt ute med de beste, blev sedan att gå till mejeriet och kolla idol med lisa och 5 pojkar. Det var mysigt :D

Öresundsbron vid solnedgång

  2011-09-20 / 08:57:00 / Fotografering / 1 KOMMENTARER
Fotat och så av mig :)

Var med i veckans blogg

  2011-09-19 / 18:00:00 / Veckans blogg / 10 KOMMENTARER
Nu kör vi igen såklart! Men denna gång ska alla som anmäler sig till tävlingen svara på dessa 3 frågor
1. Vad inriktar sig din blogg på? (foto, mode, osv)
2. Beskriv din blogg lite kort
3. Vem är du (beskriv också lite kort)

Was here

  2011-09-19 / 10:55:00 / Fotografering / 0 KOMMENTARER
Victor och hans tröja haha :)

Vinnaren i veckans blogg

  2011-09-18 / 23:59:00 / Veckans blogg / 1 KOMMENTARER
Grattis till C.a.o photos som blir veckans blogg!
På bloggen finns fina härlig bilder, fler tal bilder på djur och porträtt :) En inperationskälla.
Gillar den enkla stilrena designen också

[Klicka på bilden för att komma till den grymma bloggen]

Helgen är slut

  2011-09-18 / 19:35:22 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Nu är det söndag kväll och helgen är snart över, en ny vecka framför oss helt enkelt. Lisa och jag har börjat med en liten grej, vi ska vara jätte duktiga på något varje vecka t.ex. "komma till skolan varje dag"
Denna vecka är min första vecka, då ska jag sikta in mig på att "Komma i tid"

Denna helg har jag varit hos min pojkvän, idag har vi så gott som tränat när vi spelade kinect med hans bror, fasiken va svettig man blev haha. Kvinnlig som jag är har jag spelat COD också, haha bög jag är.
Och nu pekar jag fingret åt Victor för det är han värd :) Men jag älskar honom ändå ♥

Svar på kommentar

  2011-09-18 / 19:20:03 / Svar på kommentarer / 0 KOMMENTARER
Ofta händer det att folk frågar som fråga saker i bloggeb som inte har någon blogg, det kan bli svårt att svara då, så tänkte istället för att "skita" i dom så kan jag svara såhär.
Svar: Nejnej jag röker inte, liksom man luktar illa, det kostar pengar, man förstör sin hälsa Osv. det finns liksom inget positivt med det.
Dock röker många i min närhet och har självklart inget emot det :)

Lördag barre sådär

  2011-09-17 / 18:07:29 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Dom här 2 bilderna bjuder jag på denna lördag.
Tummen upp för att jag är med världens bästa kille i helgen och att jag precis övningskört med hans mamma och det gick super bra *stolt*
Sedan har vi en liten rackare på en bit papper, denna hitta Victor och jag i trappan förut, den såg väldigt skum ut..? Lägg märke till de långa håret larven har :)

The human centipede

  2011-09-17 / 14:46:02 / Film-Tips / 1 KOMMENTARER



Den här filmen har jag och Älskling kollat på precis, den var äcklig, grotesk, vidrig och allmänt sjuk.
Men man borde kolla på den om man gillar tortyr/skräck filmer.

"The Human Centipede (First Sequence) är en skräckfilm från 2010, skriven och regisserad av Tom Six. Filmen handlar om en galen kirurg som kidnappar tre turister och sammanfogar dem på kirurgisk väg, mun mot anus, till första delen av en "mänsklig tusenfoting", därav filmtiteln."



BETYG



Naglar denna vecka

  2011-09-14 / 20:04:00 / Naglar / 2 KOMMENTARER
Denna gång har jag inte orkat gå in för det hela, så gjorde en roligare bild istället :)
Har en rosanyans, kanske pimpar det hela när jag har tid.

Orissa

  2011-09-14 / 14:01:00 / Kissarna / 6 KOMMENTARER
Hon är så go min lilla prinssesa ♥

En höstig outfit

  2011-09-14 / 06:21:00 / Mode / 1 KOMMENTARER
Kollade lite på ginatrico och tyckte skjortan och strumpbyxorna såg mysiga ut, så gjorde en liten höstig outfit. :)

Wordfeud - spela med mig

  2011-09-14 / 02:00:00 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Det här spelet har blivit så poppis! :D
Men vill hitta flera spel-kompisar, så om du vill är det bara att skicka en "invite" till Neahis
Accepterar er alla såklart, vågar ni spela mot mig? Jag tar lätt 72 poäng i början som ni kan se ;)

Kola cheesecake

  2011-09-13 / 20:15:00 / Recept / 1 KOMMENTARER

Världens godaste cheesecake!
Enkel att göra och hur god som helst.
4-5 portioner.
200g philadelphia ost
3 ägg
2 dl socker
2 dl grädde
1-3 msk vaniljsocker (smaksak)
Kolasås (om man vill)
10 digestiv kex
Vispa ägg och socker poröst, ha sedan i resten (förutom kolasås och digestiv)
Smeten ska va krämig!
Krossa sedan digestiven i smulor och häll ner det i någon slags form.
Höll över smeten och pimpa med kolasås.
In i frysan i 3-4h

Sen ät på som bara den!!

Ointressant dag

  2011-09-13 / 17:53:40 / Vardag / 4 KOMMENTARER
Det är tisdag idag, har inte hänt mycket alls, har varit i skolan, känner att det börjar bli mycket att göra nu, har 3 reodvisningar att göra innan veckan är slut.
Så har suttit och skrivit lite oså nu.
Har inte så mycket mer att säga som är intressant om dagen haha :)

Tipsa mig om din blogg!

  2011-09-13 / 15:26:00 / Vardag / 4 KOMMENTARER
Ibland blir man trött på att läsa samma bloggar dag ut & dag in, kan va skoj och hitta något nytt.
Så om du har en blogg kanske du kan lämna en kommentar så tar jag mig en titt :)
Gör gärna bloglovin byte också, bara säg till!

Vilken väljer du?

  2011-09-13 / 10:50:00 / Mode / 3 KOMMENTARER
Här har vi 6 olika hösttröjor.
Frågan är vilken skulle du helst ta på dig? :)
kommentera du så är du automatiskt med och tävlar som veckans blogg.

Var med i veckans blogg

  2011-09-13 / 09:00:00 / Veckans blogg / 9 KOMMENTARER
Nu kan du vara med i Veckans blogg, bara att skriva en kommentar :)
Ett extra plus är om du gillar inlägget på bloglovin ♥
Vinnaren får bild och länk på söndag.
Lycka till!

Bacon+Creme fraiche+Pasta

  2011-09-13 / 04:23:00 / Recept / 0 KOMMENTARER
Falsk Carbonare, kan man kalla detta. Det är bandpasta, bacon & creme fraiche som behövs.
2 Portioner
1 pkt bacon
2 dl creme fraiche
4-5 bandpasta
Stek baconen och blanda sedan i creme fraichen, koka pastan. KLART!

Såhär såg jag ut idag

  2011-09-12 / 21:40:00 / Vardag / 3 KOMMENTARER
Dagens outfit o allt ni vet.
Inget speciellt med denna måndag idag.
Har varit i skolan, haft prov, varit på sjukhuset och tagit prover till Onsdag, pussat på älskling lagat mat och bakat.
Täkte därför tipsa om 2 enkla, snabba och goda recept sedan, håll utkik :)

Baby baby baby ooh

  2011-09-12 / 20:04:00 / Fotografering / 0 KOMMENTARER
Du är den jag älskar!
Victor Dennis Hammarlund

Vinn en Ziperall

  2011-09-12 / 18:10:51 / Tävling / 0 KOMMENTARER
Var tvungen att va med i denna tävling också! :) Vill så gärna ha en sån där, tänk så mysigt att ha nu på vintern. Shiiit :D Om jag inte vinner får man väl typ tigga om en eller något haha :( Dom kostar ju typ hela studiebidraget...
Va med du också och tävla! Alla vill ju ha en ziperall :)
Kom till tävlingen HÄR

Jackass 3.5

  2011-09-12 / 17:05:03 / Film-Tips / 0 KOMMENTARER
Den här kollade Victor och jag på i helgen, det var jag som kom med tipset att se den, (kvinnlig jag är)
Men jaja, filmen är galen och helt sjuk, den är underhållande, men man måste va lite omogen för att tycka saker ska vara skoj, lixom det mesta handlar om bajs och pungkulor... ah typ.
BETYG


Jag är med & tävlar

  2011-09-12 / 13:42:00 / Tävling / 0 KOMMENTARER
Jag är med i denna tävling, för att komma ditt klicka HÄR
och för att komma till Alexandras blogg klickar ni HÄR
Vad med ni också, finns massa grymma kläder att välja på :)

Linnéa heter jag

  2011-09-12 / 10:03:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag ska berätta 5 saker jag gillar och 5 saker jag inte gillar, varsegoda! :)
Jag Gillar
Kärlek, från pojkvän, vänner & familj, det är viktigt att känna kärlek och olika slags kärlek.
Djur, jag älskar katter, hundar, hästar osv. Jag har själv 2 kissar, men har ridit förr, 5 år sammanlagt. Sen har jag haft små hamstarat osånt när jag va liten.
Film. Det är ett bra tidsfördriv och det finns så mycket olika att välja på.
Pengar, man känner sig mycket friare med pengar och att man kan köpa saker man vill ha utan att behöva känna att man kommer vara pank resten av månaden.
Nagellack, jag gillar att exprementera och måla naglarna.
Jag gillar inte
Mörker, det är läskigt, fast när man sover är det skönt när det är kolsvart och knäpptyst
Rykten och skitsnack, de som snackar skit och startar rykten är personern som själva mår så dåligt att de måste trycka ner andra för att själva känna sig bra.. tragiskt
Kyla, jag hatar att frysa, gör det så lätt också. Är typ rädd för vinter haha
Bråk, jag gillar inte att vara osams med någon, undivker sånt. Jag kan lätt bli sur på människor, men jag är sur typ 5 min sen är jag lika glad igen :)
Fötter, jag tycker sånt är lite äckligt. haha

Tävlar om parfym

  2011-09-12 / 08:49:00 / Tävling / 0 KOMMENTARER
Jag är med och tävlar om en parfym, vad det du också, du hittar tävlingen HÄR
Tävlingen avslutas 16 September :)

Lika bra som vanligt!

  2011-09-11 / 20:39:00 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER
En bild från i sommras när vi var i Danmark. Min syster är så söt där i hörnet hihi :)
Helgen har spenderats med Victor ♥ Det är jobbigt att bara kunna ses i helgerna, vi ses ju i skolan oså, men det är ju inte samma sak hihi.
Vi har kollat på Jack ass filmen (ska skriva om den sen), vi har fiskat med hans pappa, (jag började dock skrika och tjuta två gånger, först en gigantisk spindel i båten, inte ens victor ville ta bort den, den va STOR och sedan var det en spindel på mitt spö, men den var visst död haha), Vi har pluggat (jag geografi och victor körkortsboken), Jag har övningskört och sen har vi gjort det vanliga, myst, promenerat, pratat om hur mycket vi tycker om varandra Osv. hihi :)

Elfte September

  2011-09-11 / 19:22:47 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Alla pratar om detta idag, men känner att jag måste dela en tanke jag med.
Jag var liten när detta hände, 8 år närmare bestämt, men jag minns dagen väl. Jag hade lekt med min kompis Erica och kom hem, mamma kollade på tvn och jag satte mig i hennes knä och såg hur husen förstördes. 

Efter jag kommit hem från min pojkvän i eftermiddags såg jag att det var en dokumentär om det hela på tv4 fakta så har suttit framför tvn ett tag och kollat på det hela. Så otroligt hemskt, man kan inte sätta sig in i situtationn överhuvudtaget, men det känns verkligen i hjärtat.
De ser hur det första huset förstörs, de förstår inte att det är terroirster, förens nästa flygplan en stund efter kör in i nästa hus. Man fick se filmer från människor som själva filmat, de fick sådan panik när de förstod att de va en terroristattack. Tänk tanken att inte veta hur många fler plan det skulle kunna komma och vem vet, de kanske skulle ha släppt ner hundratals bomber...
Turen i det hela var att bara 2 av 4 plan "lyckades" komma fram till world trade center, de andra misslyckades och störtade någon annanstans.
Skänker en tanke till USA, till alla som mist någon Osv.
En film som får en att förstå lite hur det var att förlora någon i detta attentat är filmen Remeber Me

Very good - VG

  2011-09-09 / 18:02:51 / Film klipp / 0 KOMMENTARER


Först gillade jag inte Justin Bieber alls.. Men efter att ha sett hans film så har jag fått en helt annan bild. Han är grym, han har talang i musik på alla banor.
Denna låt är fett skön, alla som gillar lite party musik borde gilla den.

This is war - Foto A

  2011-09-06 / 11:57:36 / Fotografering / 1 KOMMENTARER


Såhär såg måndags morgonen ut, men Lisa och Amanda. Vi har foto a på ind-valet och vi skulle fota 3 bilder som skulle vara en historia. Så vi lånade lite rekvisita och drog ner till springskogen. Hihi, mycket garv blev det iallafall :)
Ska redovisa det hela för gruppen nästa måndag!


Torkel i knipa

  2011-09-02 / 16:16:00 / Film-Tips / 1 KOMMENTARER

Denna film kollade Lisa, Lou & Jag på igår, haha! Den var ju jäkligt bra :D Den är ju inte ny precis, så flera av er har nog sett den, om inte? KOLLA PÅ DEN! :)

"Torkel är en vanlig pojke i klass 6A på Kastanjelundsskolan som försöker vara snäll och undvika att hamna i bråk. Hans bäste vän Jason går däremot ständigt beredd med ett järnrör i fickan, "för man vet aldrig när man behöver ett schysst järnrör". När Torkels alkoholiserade morbror Stuart klår upp klassens två värstingar, Sten och Saki, överger de sitt vanliga offer, Fläsk-Doris, och ger sig på Torkel istället. Samtidigt dyker mystiska dödshot upp var han än befinner sig."

BETYG


Hemmagjorda naglar

  2011-09-02 / 09:34:00 / Naglar / 0 KOMMENTARER

Har målat om mina naglar, gjorde en klassisk manikyr, de blev helt okej :)

2 nya tröjor, billigt!

  2011-09-01 / 23:23:00 / Shoppat / 0 KOMMENTARER

Jag berättade att jag varit och köpt nya tröjor och här har ni dom på bild!
Gjorde ett klipp på outleten vid hamnen (inter sport) tröjorna skulle vid vanligt pris kostat 400kr men fick det hela för 150kr, sånt gillar min plånbok :)

Så nu har jag en ny vanlig t-shirt & en tränings t-shirt!

This is love ♥

  2011-09-01 / 19:17:29 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER

Det är ingen vanlig dag idag, det är faktiskt 1 September 2011 och det betyder att Victor och jag har varit tillsammans i 15 månader!
Så otroligt underbart, finns ingen bättre än min Victor! Älskar Victor så otroligt mycket, han är bäst. ♥

En torsdag, i september

  2011-09-01 / 17:31:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Här har ni maten jag lagade idag när jag kom hem.
Nuddlar med friterad kyckling bitar, hackad tomat & vitlök.

Igår (onsdag) så var jag fullt upptagen.
Var i skolan och direkt efter åkte jag till sjukhuset, har börjat få en ny medicin Humira heter den rättare sagt. Det var inte kul, gjorde väldigt ont kan man ju säga.. Men medicinen kostar rätt mycket närmare bestämmt 10995 kr så man tackar sverige att vi har frikort och inte behöver betala det hela. Men denna medicin ska jag nu ta varannan vecka i ett par år typ.
Framöver blir det också sjukhus besök varannan vecka ska ta blodprov.. typ JiPPi!
Hur som helst blev dagen roligare, cykla hem till Lisa och kollade en jätte bra film med henne och Lou (film tips kommer)

Idag har jag varit i skolan, efter det så träffade jag Victor vi gick till stan och fikade lite, vi har våran 15 månaders dag idag. Så myste vi lite oså :)
Jag har sedan städat, lagat mat & målat naglar (bild kommer)
Snart börjar robinson. Spännande!