Våren är kommen

  2012-02-29 / 17:13:59 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Gick upp klockan 7 idag för att halka mig iväg till sjukhuset och träffa doktorn, som tur är var det bara pga. stress som jag hade ont i hjärtat :) Sen begav jag mig hem igen och kollade BB och tog det lugnt bara. Följde med Jenny för att köpa vårskor och sen trippade vi vidare till skolan. 
Kom hem för ca 1h sen, har plockat lite i mitt rum för det såg lite ut som 2:a Vk här inne. :o har fikat och pratat med min älskling i telefonen. Nu ska jag plugga för det kommer jag inte hinna imorgon!

En bra Tisdag (bättre än måndagen)

  2012-02-28 / 20:02:52 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Efter skolan träffade jag Lisa för att köpa glass på donken och sitta ute och njuta av solen :D Sen gjorde vi lite saker och gick hemåt igen. Stod i köket och gjorde oboby för min onda hals så ringer Victor och vill ha en puss innan han åkte hem så han kom förbi och pussade på mig lite, stackarn var hungrig så vi åkte till donken (igen) och åt lite hamburgare :p 
Nu känner jag mig lagom mätt och har pluggat lite PA med Lisa, ska nog ta tag i historian också och fortsätta skriva om 1:a - 2:a Vk och lite mer.

Är snäpppppet sjukare men det har ändå varit en toppen dag :love: 
På torsdag blir det lite mys med pojkvännen och ett annat kärlekspar hahah, vi tar det sen, puss hej! :)

Grunge

  2012-02-28 / 10:45:00 / Fotografering / 0 KOMMENTARER
Håller på att testa mig fram i temat grunge vi har i Foto A. Victor fick vara mitt offer. Men jag har faktiskt ännu en idé men den kan jag göra på egen hand, så håll utkik efter mer grunge på bloggen :)

Tips för långt hår och lite till

  2012-02-27 / 21:26:00 / Tips / 0 KOMMENTARER
Jag använde ju ricinolja ett tag för att försöka få lite längre hår men slutade med det eftersom det slet på håret så mycket. Istället så köpte jag denna gel för att försöka om på nytt och få håret att växa inifrån.
Så tipsar er om samma grej. 
Här har ni en länk till bodystore där det är som allra biligast -> Klicka

Jobbig måndag

  2012-02-27 / 20:01:55 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Sitter just nu och myser med min katt. Kanske ser lite död ut men har nada smink och luva på skallen och har ont i huvudet så jag tror det kommer substans från ögon och öron haha. 

Dagen började med att klockan ringde och det var att fixa sig, fick det lite extra lyx imorse, fick skjuts av min boyfriend till skolan :) Hade foto A men det var inge skoj idag. Fick sedan skjuts till sjukis för att ta lite blodprov, dock trodde min mentor att jag hade fått blodpropp *haha* jävla telefon som stavar fel. Sen tillbaka till skolan och vara trög med gullig Jenny. Så fort skolan slutade så kom värsta huvudvärken ville seriöst lägga mig på marken och dö ett tag hahah. Men min pojkvän är fin och tog med mig till Donken för att äta lite smått och gott. 
Kommer hem och måste tvätta och bädda rent sängen, man bah ohh så passande...
Måste plugga, pallar inte, men vill ha en framtid hej då :love:

Linnea ♥ Victor

  2012-02-26 / 22:52:00 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER

Haft ett underbart lov med min Pojkvän! Det bästa och mest känslofyllda var nog igårkväll. Vill inte berätta allt såklart men det betyde otroligt mycket. Får höra av min fina Man hur mycket han älskar mig och hur fin jag är varje dag, men just igår var det pricken över i:et. Så nu kommer jag gå på moln några dagar. :love: 

Big brother recension

  2012-02-26 / 20:35:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Jag följer självklart BB i år igen! :D Så därför med tanke på att jag fördriver tid på väntan att dagens program ska börja så har jag börjat skriva lite om vad jag tycker om deltagarna. Tog inte med alla just nu, blev så mycket. Men det kommer inom kort! :)
Kommentera gärna vad du tycker om årets Big brother!

Lite av tatueringen

  2012-02-26 / 10:00:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Som jag sa innan så höll pappa och victor på med tatueringen rätt mycket. Men den är långt ifrån klar. Så vi ska ner i påsk igen och låta Victor plågas vidare, haha :)
Jag ville också tatuera mig men kan inte eftersom jag tar medicin som dödar mina vita blodkroppar och därför har jag knappt något imunförsvar vilket inte är så bra när man ska tatuera sig haha!

Outfit för 300 spänn

  2012-02-25 / 17:20:00 / Shoppat / 0 KOMMENTARER
Shoppade mig en outfit när jag var i Malmö. 150 kr för vardera plagg, helt okej tycker jag :)

Svar på frågestunden

  2012-02-25 / 11:16:52 / Dagens fråga / 0 KOMMENTARER


♥ Fattar inte. På Facebook kallas du nea och här neahis? Är det något du heter??
Jag heter Linnéa men mitt smeknamn är Neah. Det är inte så många som kallar mig för det, utan det är typ några kompisar, min pojkvän och hans föräldrar. Neahis är bara ett namn jag har på typ instagram för Neah är upptaget ;)

♥ Vad är du mest rädd för?
Jag är livrädd för spindlar. Jag kan väl säga att det är en enorm fobi jag har :( Jag kan inte kolla i en bok där det är spindlar, kan inte gå in i ett rum där det är spindlar och ser jag en spindel så blir det kaos..


♥ Vilka brukar du umgås med?
Det härliga tjejgäng som består av Lisa, Sesse, Jenny, Sabrina, Hanna, Ellen och Emma.
Sen umgås jag ju med min pojkvän också såklart :love:

♥ Har du och din pojkvän gemensama vänner?
Ja från mitt håll har vi det. Victor har lärt känna många genom mig liksom. Har ett par killkompisar som Victor blivit buddies med. Dock så umgås inte jag med hans vänner men det beror nog på att vi är så olika som personer. 

♥ Bor ni långt ifrån varandra?
Victor bor i en håla som ligger typ 2mil från stan, men vi går på samma skola och det är inte direkt svårt att ta sig till varandra :)

♥ vilka är dina favoritchips tro?:)
Äter faktiskt inte så mycket chips, diggar ostbågar mer. Men igår åt jag dom där "ugns bakade" mums :p

Förlåt att jag är anonym men tycker frågan är lite jobbig :-| Jag har precis blivit tillsammans med en kille. :love: Men det är jobbigt eftersom han precis gjort slut med sin tjej :bigeyes: och jag känner lixom att jag måste vara precis som henne för annars kommer han göra slut med mig?? :thumbdown: Såå lixom hur kom du över din kille och hans föra tjejer :rolleyes:
För det första så är ju hon ett ex av en anledning och det är ju faktiskt du som är hans flickvän och det är ju ett val han gjort. Tänk på det han gjort för dig som han inte gjort för någon annan tjej. 
Victor har bara haft ett förhållande innan, men eftersom hans förra tjej var typ psykiskt sjuk så kände jag inte direkt någon konkurrens. Sen har han satt en ring på mitt finger som han inte gjort innan för någon. Så det gör mig speciell för honom och det räcker för att veta att han inte vill ha någon annan eller något ex.. osv.


♥ Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag har inte så mycket fritid faktiskt haha. Jag pluggar för det mesta, men jag gillar att umgås med dom man gillar för då blir jag lycklig :)

♥ Vad vill du göra i framtiden?
Jag vill börja med att flytta hemifrån så man blir lite vuxen. Sen ska jag i höst läsa vidare till sjuksköterska. Flytta ihop med min pojkvän så fort han fått ett bra jobb. Utbilda mig jobba, bli ännu mer vuxen och skaffa familj osv. Jag vill bli en typiskt svenne ni vet hahah :D

♥ Kan du hjula? hihih:-P
hahah nej det kan jag icke. Är inte så atletisk av mig. När jag var liten var jag dock vig som en kokt spagetti och kunde hjula och ha mig. 

♥ Kan inte du berätta typ allt om dina söta katter?
Jaa! Det gör jag mer än gärna, för dom är mina små hjärtan :love:
Orissa som är den äldsta. Som fick jag eftersom jag var så sjuk och låg inne på sjukhuset en period. Hon är en Ragdoll och heter egentligen så mycket som S*angel wings Orizza oh la ley och har en mycket fin stamtavla. Hon är den gosigaste och socialaste katt jag träffat men som kan bli väldigt jobbig. Hon älskar att sova på min datastol så jag sitter mest i sängen när jag ska plugga osv. Hon kommer alltid på kvällen och ska kela och något hon älskar är att tvätta en, vilket kan vara lite jobbigt. Orissa kan även vara retlig och håller på med små jävel skaper som t.ex. stå och klösa på dörrar för hon vill in överallt eller hoppa bakom tvn. 

Geisha är den yngsta och henne hämtade vi en sommar någonstans i Oskarshamns området. Hon är en liten skogskatt. Hon älskar att sova uppe på soffan och är väldigt envis. Hon gillar inte att bli bärd om man inte bär henne på rätt sätt och hon är lite blyg när det gäller nya människor. Men  när man väl får hennes tillit så är hon minst lika gosig som Orissa. Geishas jobbigaste grej kan vara att hon älskar att hoppa efter ben och fötter under täcket... hahah.

♥ Har du hittat lägenhet?eller laddar du bara för framtiden
Jag söker lägenhet just nu och flyttar så fort det passar in med allt :) Så jag laddar förfullt med att köpa brödrost, glas, bestick, handdukar osv.

♥ Vill du göra ett bloglovin byte?
Jag gör gärna bloglovin och blogkeen byte, säg bara till :love:


I'm back

  2012-02-25 / 10:41:16 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER
(Bild från Malmö när vi var på promenad med Tramsa)
Victor och jag kom hem från Malmö för några dagar sen. Men har inte orkat ta tag i min lilla blogg.
Vi har iallafall haft det bra i Malmö hos min Pappa. Har själv bara pluggat typ eftersom pappa skulle tatuera Victor :) Shoppade lite också... jaja. Svarar på frågestunden snarast!

FRÅGESTUND

  2012-02-15 / 16:29:45 / Dagens fråga / 7 KOMMENTARER
Eftersom jag inte har tid att blogga just nu och jag ska till Malmö på fredag så tänkte jag att ni får ställa massa frågor som jag sedan svarar på när jag är tillbaka :) 

Sålänge kan ni följa mig på instagram: Neahis

Vi hörs snart igen :love:

Bio - en gång i phuket

  2012-02-15 / 14:46:00 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER
Vi var ju som sagt på bio igår på alla :love: dag!
Vi såg En gång i phuket och den var jätte bra, så om du funderar på att se den så gör det :)

Alla ♥ Dag

  2012-02-14 / 21:18:20 / Härliga stunder / 0 KOMMENTARER
Idag är det som säkert alla vet Alla :love: dag!
Eftersom jag är tillsammans med världens finaste så ska denna dag självklart tas till vara på. Så vi har ätit ute och varit på bio :) Super mysigt! 
Fick även choklad och några söta checkar som kommer användas flitigt! ;)

Vad har ni gjort idag? Firat med din kärlek eller kanske med några vänner? :D

Firat födelsedag

  2012-02-13 / 19:17:20 / Vardag / 0 KOMMENTARER

I dag fyller Victors päron år så vi köpte tårta och mumsa!
Nu klipper Victor håret och jag ska snart till bussen :(
Puss hej


Ana Behebak

  2012-02-13 / 10:02:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Orissa oh la ley

  2012-02-12 / 21:51:00 / Kissarna / 0 KOMMENTARER

Mitt gullefjun :love:

Hemkommen från min prins

  2012-02-12 / 19:46:43 / Shoppat / 1 KOMMENTARER
Har varit hemma ett tag, men har spenderat min helg hos min pojkvän :love:

I fredags var vi på nattinnefotboll och igår så åkte vi till stan och handla lite grejer. Så nu har jag lite mer grejer till min flytt, liten söt sommartröja perfekt en sommarkväll ju ;), lite bra och ha saker och underkläder kan man aldrig få för mycket av. 

Idag har vi bara tagit det lugnt, saknar honom redan :(

God morgon

  2012-02-11 / 11:02:44 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Ligger just nu i sängen med en sovande Victor på mig hihi :)
Igår var vi med Lisa och Rafal o kollade nattinnefotboll! Sabrina och Gresa va med senare också. Va skojigt men det var väldigt lite människor :o Aja sen åkte Victor och jag hem och myste med våran godispåse :p


WAR !

  2012-02-09 / 22:02:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
HAHA gull :love:

Just nu

  2012-02-09 / 18:25:24 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter och plugger och myser med min lilla kissemisse. Går inte så bra med henne här kanske men jaja :)

Fattar du?

  2012-02-08 / 20:47:00 / Vardag / 2 KOMMENTARER

Om du fattar så skriv en kommentar så får du en länk ;)

Trötta på't

  2012-02-08 / 18:45:48 / Vardag / 1 KOMMENTARER
Börja skolan 11.45. Pluggade imorse också för den delen, så skönt att komma någonstans med saker. Dock så sprang klockan iväg och 15 minuter innan jag skulle gå fick jag lite panik när jag satt i sängen med nytvättat hår och onepiece.
Hade det rätt chill i skolan, så vi var lite trötta på't som ni ser på bilden :)
Efter skolan så träffa jag Victor en snabbis vi åkte till Maxi, skulle köpa fika men Victor bjöd mig på fika också haha. Han är snäll min fis :love:

Ska plugga nu bajbaj friends!

Ricinolja funkar?

  2012-02-07 / 21:30:00 / Ricinolja / 0 KOMMENTARER
Jag använder ju inte ricinolja längre, men har inte visat hur det ser ut efter ett tag. Första bilden är tagen från förra gången jag jämförde. Sen har ni en sprillans ny bild :) Lite har det hänt, kanske ska använda lite till? Men funderar faktiskt på att börja käka ett par tabletter istället, uppdaterar om det senare ;)

För att lättare sen skillnad kolla på min lilla vita pigmentfläck på ryggen ;)

Här kan ni klicka på den allra första bilden innan jag använt oljan (klicka för större bild)

Plugglan

  2012-02-07 / 20:02:54 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter och myser med min hello kitty filt jag fick av älskling :love:
Kom hem nyss typ från Sabrina, har haft plugglan med Säb, Hanna & Leah! :D Snacka för det mesta haha.
Nu ska jag plugga lite till, historia...

Reklambilden

  2012-02-07 / 10:20:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Här är resultatet av Lisas och min reklambild :)

Kvällsmat

  2012-02-06 / 21:30:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Detta fick bli min kvällsmat. Apelsiner är så gott, dock är jag petig och skär bort så det inte finns någon "vit grej" kvar. Sen blir det lite nyttig yoggi på det med :p

Du är fin

  2012-02-06 / 19:44:19 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Victor Hammarlund :love:
Victor åkte hem för ungefär 1h & 30 minuter sen. Vi åt på donken och va hemma hos mig en kortis. Miss u!
Nu tänkte jag försöka plugga lite iallafall. :(

Fotat och tjockat

  2012-02-06 / 17:01:03 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Började dagen med att ha foto a, Lisa och jag hade skateboard o hela köret för att göra en reklambild. Kan visa resultatet senare :)
Efter skolan så åkte Victor & jag o fikade, är hemma nu och har ätit ska träffa Victor snart igen och käka donken haha :p


Vill du ha en Ipad 2?

  2012-02-05 / 21:32:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Tänkte bara tipsa lite! :D
När jag har lite tråkigt ibland brukar jag göra lite random grejer, tillexempel att tävla som detta nedan.
Så om du också har tråkigt så tävla du med haha :)

Internet-Tävlingar

Fjörtiz

  2012-02-05 / 18:41:01 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Har lite tråkigt så tänkte att jag kunde leka fjoris när jag ända har idomin på läpparna, Fast jag använder det för rätt sak då ;) mina winter lips är o styr. Diggar inte att man blir torr på vintern :(
Myser i min onepiece, ska plugga lite tänkte jag och sen kolla på Elsas Värld, det bästa! :love:

Gillar du att festa?

  2012-02-05 / 18:26:14 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Klicka här för lite roliga grejer till festen -> Klicka här

Veckans planer

  2012-02-05 / 18:09:08 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Planerna är inte så roliga och jag vet inte exakt en vad som kommer hända om dagarna men jag har mina aningar :)

Sötipöti

  2012-02-04 / 18:54:00 / Dagens / 0 KOMMENTARER

Lördag & morgon pics

  2012-02-04 / 16:52:05 / Vardag / 1 KOMMENTARER

Vaknade lite tidigare en Victor så hade lite kul med en iphone app :)
Idag är det lördag iallafall, vi kom upp rätt sent, käka frulle och duscha. Sen har vi varit på godishuset och köpt godis till melodfestivalen :p
Nu väntar vi på mat och sen blir det Victors supergoda cheesecake till efterrätt! Känner på mig att jag kommer äta som en häst som vanligt här, så jag får ont i magen och inte orkar godis :D

1 sak att checka av

  2012-02-03 / 21:27:01 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sådär ja! Ovan ser ni de jag suttit och pysslat med ikväll Psykologi B kriser. Tänk vad mycket man kan hinna med ;)
Skönt iallafall att ha det gjort, nu är det ett annat arbete som ska fixas i ämnet filosofi!


Desperat var det ja!

  2012-02-03 / 20:45:00 / Dagens / 0 KOMMENTARER

Friday

  2012-02-03 / 19:30:00 / Vardag / 0 KOMMENTARER

Världens onödigaste skoldag! Kommer till skolan och typ 7 stycken är i klassen, grattis till oss som lyckades ta oss till skolan idag! Så det var den lektionen som ändå spenderades i cafeterian med 1 papper. Sen får man reda på att den andra lektionen är inställd och det betyder att jag slutade typ halv 10. Men stanna och käka lite osv. 

Sen åkte Victor och jag hem, köpte pizza och nu så är han i Vimmerby med killgänget och spelar innebandy :D Hejahejjja!
Själv sitter jag i hans rum och pluggar för fulla muggar. Har några mål med vad jag ska hinna innan dagen är slut.
Puss & hej :love:

Svar på fråga om ricinolja

  2012-02-03 / 18:15:00 / Svar på kommentarer / 1 KOMMENTARER


Det är inga fysiska biverkingar såsom huvudvärk, illamående osv som man kan få av andra mediciner. Ricinoljan är så dryg så den går inte in i huden. Men där emot så tappade jag faktiskt lite extra hår än vad jag normalt bruka göra. Så jag använder inte ricinoljan längre. Men det är från person till person hur det funkar. Mitt hår växte! Se HÄR.
Så det är inte farligt att testa bara att sluta använda det om man märker att håret inte diggar det :)

Vinnaren i presentkorts tävlingen

  2012-02-03 / 17:30:00 / Tävling / 0 KOMMENTARER
Tävlingen i sammarbete med Runns.se och erikasgarderob.se är nu avslutad! 
Vinnaren av presenkortet är Linn Smedberg. [Klicka på bilden för att komma till hennes blogg]
GRATTIS! :D

För er som inte vann så kan jag tipsa er om att vara med i denna tävlingen i stället!

Sexiga tjejer leker

  2012-02-03 / 14:01:39 / Film klipp / 0 KOMMENTARER

Rawr ;)

Här får du lite mer!


Lever ni i snökaoset?

  2012-02-02 / 18:16:54 / Vardag / 2 KOMMENTARER
Det är otroligt mycket snö som fallar ner just nu. Undra om man ens kommer kunna komma ut imorn?
Hur som.
Idag har det varit skola, sjukis, laga mat, äta mat, städa, duscha och nu plugga. Är dock trötter så får se hur mycket jag orkar göra :(
Måste även tacka Sesse så mycket som skjutsade mig till sjukis förut så jag slapp gå i snökaoset, du är guld :love:
Imorgon är det äntligen fredag iallafall, de ser jag fram emot :D

Saknar

  2012-02-01 / 23:27:55 / Film klipp / 1 KOMMENTARER

Skulle göra mycket för att han skulle komma hit igen!

Pluggar och tuggar

  2012-02-01 / 20:16:07 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Sitter och pluggar lite religion. Är lite hungrig så äter lite av naturgodis jag köpte förut :) Orkar inte plugga så mycket mer, men aja. Ni bryr er nog inte haha!
Ska somna till south park sen, känner att det skulle passa rätt bra nu ;)

Har du en blogg? Tjäna pengar på den!



We found love in a perfect way

  2012-02-01 / 17:09:03 / Vardag / 0 KOMMENTARER
Har varit i skolan idag, så jobbigt med jätte lång håla :( Men mina vänner förgyllade dagen såklart :love:
Efter skolan så åkte Victor och jag och fikade. Hade glömt våran dag idag tänkte på det igår ju! :( Men han överraskade mig med 2 presenter, så underbar han är :love: 20 månader & 2 månader förlovade.
Kom hem nyss, ska plugga lite, kanske dra till Mejeriet får se hur det blir :)

Orkade inte blogga när jag kom hem igår. Men det var mysigt att fira Agge. Var kanske 10 stycken? Satt på morella och snacka och drack (jag drack cola hihi) Efter att morella stängde så skulle vi gå vidare men jag var pömsig och gick hem till min säng istället :)